Mot til å skrive – og utgi egne ord

Square

Som skribent har jeg aldri vært mer modig enn nå. For jeg har aldri vært mer sårbar enn nå. Her er den, e-boka Andalucía på 1-2-3, som jeg har varslet lenge. I flere måneder har jeg delt fra arbeidsprosessen og tekstprøver i all offentlighet.

Det har jeg aldri gjort før, selv om dette er min niende utgivelse.

For å si det med Brené Browns ord: «Du måler sårbarhet etter hvor mye mot det krever å tørre og å bli sett når du ikke kan kontrollere utfallet»

Det er akkurat det jeg gjør nå. Jeg gikk inn i dette skriveprosjekter med liv og lyst, hud og hår. Jeg ante ikke hva jeg kom til å skrive eller hvordan resultatet ville bli.

Denne e-boka  er resultatet av et arbeid som er blitt til underveis. Det har vokst frem i løpet av mine reiser, møter med mine kilder, med research og faktasjekk, av en fornemmelse jeg har hatt, av ting jeg har sett og skjønt underveis i løpet av min reise – både min fysiske reise, men også den reisen jeg har gjort på tastaturet.

Jeg har vært åpen om mitt skriveprosjekt hele veien, selv før jeg dro. Jeg ante ikke hva resultatet ville bli, hvor omfattende arbeidet skulle bli eller hvor innholdsrik e-boka kunne bli.

Jeg forsto ikke hvor kompleks Andalucías kultur var. Jeg tror jeg har skjønt det nå. Jeg håper jeg har klart å yte den rettferdighet. Jeg har i hvert fall gjort mitt beste for å forstå – og for å formidle.

Jeg vet også at jeg har gjort mitt beste for å skape et produkt som er lesverdig, som gir innsikt og informasjon, og som i tillegg er til inspirasjon – enten du reiser hjemmefra eller fysisk drar ut i verden.

Om jeg fikk til det jeg prøvde på, er opp til andre å vurdere. Men du skal vite at jeg har gjort mitt aller, aller beste. Jeg håper det holder 🤞🏽

Du kan lese forordet til Andalucía på 1-2-3 her (lagt ut på reiselykke.no).

E-boka Andalucía på 1-2-3 er gjort mulig med støtte fra FEDER og bistand fra Turistrådet i Andalucía og Spanias turistkontor i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *