Personvern

Square

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, identifikatorer for mobilenheter (f.eks. annonserings-ID for Android eller annonseringsidentifikator for iOS) eller lignende teknologier for å samle inn data. Nettsiden benytter Google Analytics, og om du ønsker å lære mer om hvordan Google bruker data når du bruker partnernettsteder eller apper, kan du lese mer om dette på nettsiden deres her.

Denne nettsiden er helt fri for reklame for andres produkter og tjenester, og den er dermed ikke koblet til andre tredjepartsleverandører enn det som er nødvendig for å drive nettsiden, samt altså Google Analytics. Dette siste for å kunne se hvilke artikler som er av interesse for deg som leser, samt mulighet for å forbedre nettsiden.

På denne nettsiden får du imidlertid reklame for mine selvutviklede produkter, som er til salgs på kurs.reiselykke.com og reiselykke.com/butikk. Dersom du kjøper et kurs eller en ebok via Reiselykke Media, vil personvernreglene du finner på de aktuelle sidene være gjeldende. 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Les Reiselykke Medias personvernerklæring her