Personvern

Square

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, identifikatorer for mobilenheter (f.eks. annonserings-ID for Android eller annonseringsidentifikator for iOS) eller lignende teknologier for å samle inn data. Nettsiden benytter Google Analytics, og om du ønsker å lære mer om hvordan Google bruker data når du bruker partnernettsteder eller apper, kan du lese mer om dette på nettsiden deres her.

Denne nettsiden er fri for reklame for andres produkter og tjenester, men jeg selger produkter utviklet av meg / Reiselykke Media.

Nettsiden er koblet til tredjepartsleverandører som er nødvendig for å drive nettsiden og butikken i Wocommerce (inkl. Vipps), samt Google Analytics. Dette siste for å kunne se hvilke artikler som er av interesse for deg som leser, samt mulighet for å forbedre nettsiden.

På denne nettsiden får du reklame for mine selvutviklede produkter. Dersom du kjøper et produkt på denne nettsiden eller reiselykke.no, vil personvernreglene du finner på de aktuelle sidene være gjeldende. I forbindelse med kjøp av digitale reiseguider utgitt av Reiselykke Media, se Reiselykke Medias personvernerklæring Disse gjelder da også kjøp på begge nettsider.

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Endringslogg 19.02.23: Oppdatert med info som gjelder for kjøp av produkter utgitt av Reiselykke Media, og nå tilgjengelig på denne nettsiden (underlagt Reiselykke®).