Ny skrivekurs-serie for reiseskribenter

Etter ti år som reiseblogger og flere år som reisejournalist, lanserer jeg nå skrivekurs for andre som har lyst å skrive om reise. 

«Skrivekurs for reiseskribenter» blir en serie i to deler, der første del nå er lagt ut for salg. 

I løpet av kurs-serien deler jeg fra det jeg har lært som reiseskribent opp igjennom årene. I denne serien trekker jeg også erfaring fra 20 år med kommunikasjon, merkevarebygging og tekstarbeid innen flere områder. 

Historiefortelling for reiseskribenter

Første kurs tar for seg historiefortelling og ulike måter å skrive en reiseartikkel på. Jeg snakker om hvordan du kan finne din stemme og hvordan reiselitteraturen har utviklet seg siden tidenes morgen. Kurset består av fem moduler og har overkommelige oppgaver, som er relevant for kursets innhold. 

Hvem er kurset for? 

Alle som har lyst å skrive om reise, enten det er for egen del, som blogger, eller profesjonelt, som reisejournalist, tekstforfatter eller reiseblogger. 

Ønsker du å gjøre en forskjell? Ønsker du å fremme kulturforståelse, formidle nærmiljøet ditt eller bidra til å løfte lokale krefter og aktører? Kunne du tenke deg å påvirke fremtiden og bidra til å vise alternative måter å reise på? Det er noe av det du kan gjøre som skribent!

Skribentkurs.no – ny kursportal

Dette er som sagt den første delen i en serie på i alt tre. De neste to kursene vil ta for seg hva du må kunne ut over å skrive om reise – samt hvordan du kan bli en mer profesjonell aktør som reiseskribent. 

Sjekk gjerne ut kurssiden min skribentkurs.no, der målet er å lage flere kurs som kan hjelpe skribenter å få et mer bærekraftig skriveliv. Per i dag er det tre kurs tilgjengelig: 

Historiefortelling for reiseskribenter, Reiseskribentens verktøykasse og Yoga for skribenter.

Gjennom mine kurs, håper jeg å kunne bidra til et mer bærekraftig skriveliv for andre som ønsker å skrive, enten det er på hobbybasis, som ekstrainntekt eller på fulltidsbasis.

Du finner meg på Instagram som @mettesfjeldheim og @reiselykke. I tillegg finner du nå også kurssiden på Instagram @skribentkurs. Følg meg gjerne – og tips gjerne noen du kjenner som kunne ha lyst til å ta et kurs med meg! 

For deg som er interessert i å lese historier fra mine reiser, samt reisetips, reiseråd og reiseguider, finner mye stoff på Reiselykke.com. Se min portefølje av reiseartikler i andre medier her, samt intervjuer og uttalelser i media her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Please reload

Vennligst vent ...

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (Google Analytics).   Les mer