Historiefortelling for reiseskribenter

Hvordan skrive om reise - og bli lest!
Om kurset

Ønsker du å gjøre en forskjell? Ønsker du å fremme kulturforståelse, formidle nærmiljøet ditt eller bidra til å løfte lokale krefter og aktører? Ønsker du å påvirke reiselivet i en mer bærekraftig retning og inspirere til alternative måter å reise på? Eller drømmer du om eksotiske reiser og ønsker å dele dine opplevelser med et større publikum?

Det er noe av det du kan gjøre som reiseskribent!

Dette kurset er utviklet for deg som ønsker tips til hvordan du skriver en god reisefortelling. Vi ser også på hvorfor historiefortelling ikke er nok i alle sammenhenger og hvilke andre grep du kan benytte.

Vi ser på ulike måter du kan skrive en reiseartikkel på, hvilke metoder du kan se til og hvilke teknikker du kan bruke for å skape en god tekst. Vi ser også på hvordan du kan skille deg ut og finne din unike stemme.

Målet er et kurs som ikke er for omfattende, men der du kan dra nytte av kurset raskt og effektivt. Kurset består av fem moduler og har overkommelige oppgaver, som er relevant for kursets innhold. Ved kursets slutt får du et kursbevis.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (Google Analytics).   Les mer